Under hösten 2014 åkte Annette på sin första golf- och träningsresa tillsammans med Active Vacation. Glädjen som genomsyrar Active Vacation och de koncept bolaget erbjuder är anledningen till att Annette tillsammans med sin familj fortsätter uppleva träningsglädje och fantastiska miljöer tillsammans med företaget.

Den första resan gick till Costa Navarino i Grekland där golfbanorna är en klass för sig. Förutom golf i fantastiska miljöer är resans helhet väl planerad och det är aldrig något som strular. Golf varvas med träning och Tollis som är grundare av Active Vacation bidrar till nöjda och svettiga resenärer genom sin flexibla och glada personlighet.

– Allt är planerat och klart, vi deltagare behöver inte bry oss om allt runtomkring utan vi bara följer med. Dessutom är Tollis extremt proffsig och styr om aktiviteterna om väder eller annat skulle komma i vägen. Han är den mest fantastiska människa jag någonsin träffat!, fortsätter Annette.

Tollis engagemang och driv är en stor del av de lyckade resorna då det genomsyrar upplägget på resorna. Hans glada och öppna bemötande imponerar och han får med hela gruppen. En av utmaningarna på resorna är att individuella förmågor och kunskaper skiljer sig från varandra. Det är däremot inget som märks på Active Vacations resor.

– Tollis är mån om att alla ska må bra och lägger stor vikt vid att alla ska träna utifrån sin egen förmåga. Tack vare Tollis blir det kul att träna, berättar Annette.

En av Tollis genomgående budskap är att träning och aktivitet bör vara en naturlig del i vardagen. Resan ämnar därför inspirera och uppmuntra till att implementera träningen i vardagen även på hemmaplan vilket är något Annette har fått uppleva.

– Under den första träningskonferensen med Tollis fick jag reda på att han även var PT. Jag hade aldrig tränat med en PT tidigare men jag fick en bra känsla. Det är 5 år sedan och jag tränar fortfarande med honom, skrattar Sofia.

– Jag har haft svårt att hitta en kontinuitet gällande träning men resorna har bidragit till att jag fortsatt träna på hemmaplan, fortsätter Annette.

Annette var en av pionjärerna att starta aktiebolag inom friskolor tillsammans med sin man Roland. Idag driver de Olympen som inkluderar ett antal friskolor, såväl förskolor som skolor. I oktober firar bolaget 25 år och förutom att vara företagspartners delar Annette och Roland intresset för golf.

– Via vårt golfintresse blev vi rekommenderade att ta kontakt med Tollis på Active Vacation och det är vi otroligt glada över. Jag hittar inte ord för att berömma Tollis och hans fru, det kan lätt låta överdrivet men varenda ord är sanna. De är fenomenala, avslutar Annette.

I oktober har Annette med familj, bland annat med sin man som du ser på bilden, bokat in sig på golf- och träningsresan till Costa Navarino. De ser fram emot att spela golf, träna hårt och njuta av fantastiska Grekland med Tollis i spetsen. Vill du också göra det? Hör av dig till tn@activevacation.se eller 0708–83 35 33!