Företagsträning
Vi hjälper er att motivera personal och skapa livsförändringar. Låt träning och aktivitet blir en del av er företagsmiljö! Glad och frisk personal gör företaget!

Forskning visar att träning på arbetstid bidrar till mer effektiva och produktiva medarbetare. Stresstålighet, förbättrat minne och kreativitet är tre positiva effekter av träning. Vi hjälper er att motivera personal och skapa livsförändringar. Låt träning och aktivitet bli en del av er företagsmiljö!

  • Teambuilding
  • Minskad sjukfrånvaro
  • Inspirerande och motiverande

Vårt jobb är att skapa en känsla för dem anställda där alla ska känna sig bekväma och vara med. Det kallas för teambuilding. Inför varje aktivitet, liten som stor gör vi research om företaget som anlitar oss, vilken arbetsmiljö alla jobbar i, vilka intressen gruppen/individen har, allt för att leverera en bra produkt till kunden! Vi samarbetar med erfarna yrkesmänniskor inom hälsa och träning som är uppdaterade inom de senaste utbildningarna för att kunna ge dig som kund de bästa möjliga förutsättningarna.

Förslag på upplägg

Tester med uppföljning
All personal får genomföra tester där vi går igenom styrka, uthållighet, rörlighet, skador och krämpor. Samtliga får ett individuellt program som man ska jobba med under en bestämd period. Vi gör sedan en uppföljning och jämför resultat. Väldigt uppskattat upplägg där både den anställde och ledningen/chefer kan se en positiv utveckling och hur det kan påverka hela företagsstrukturen.

Gruppträning med personlig tränare.
Ett rörlighetspass på morgonen innan jobbet, ett tufft lunchpass med en personlig tränare eller en löprunda med en av våra löpcoacher.

Föreläsningar
Vi kan erbjuda föreläsningar inom kost, coachning, inspiration och motivation, träning och mycket mer!

Kostrådgivning med uppföljning
Individuell kostrådgivning eller i grupp.

Hälsosamma konferenser och kick-offs
En konferens är oftast en perfekt informationskanal till alla inom företaget med andra ord ett perfekt sätt att motivera och inspirera personalen och skapa den företagsmiljö ni önskar!

En aktiv konferens, en renodlad träningskonferens med inslag av teambuilding eller inspirerande träningsupplägg och föreläsningar – ni väljer. Med personligt engagemang är vi delaktiga i er upplevelse från början till slut. Förutom att minska sjukfrånvaro och få mer välmående medarbetare kan fysiska aktiviteter i grupp även stärka relationer. Träning är teambuilding!

  • Gruppdynamik
  • Populärt
  • Uppskattat

Vi kan erbjuda och paketera ihop olika lösningar åt ditt företag från att ta hand om all planering, resor till olika destinationer och boende, till aktiva dagar med spännande aktiviteter. Vår personal kan även ta hand om allt på plats, som värdar, restaurangbesök, föreläsningar, events, utflykter mm.

Kundcase

Kick-off
Stort uppdrag där vi hade hand om 300 personer. Vårt jobb var att ta hand om den aktiva delen där fokus låg på teambuilding och att alla skulle medverka. Vi arbetade fram ett upplägg och anordnade en "olympiad" med 10 olika grenar. Allt från hinderbanor, dragkamp, som kräver mycket fysisk prestation men även grenar där matlagning ( gissa innehållet i inhemska maträtter) musikquiz, balansmoment och prickskytte. Detta blev en succé och ledde till att vi åter anlitades av företaget. VI stod även för personal som jobbade som värdar under 3 dgr i Turkiet och Grekland.

Träningskonferens
Mallorca, Nice, Athen och senast New York. Världen är vår lekplats! Sedan 2014 har vi fått i uppdrag att anordna återkommande träningskonferens åt företaget ADDQ Consulting. Här ligger fokusen på träning, föreläsningar och teambuilding. Under 3 dgr ( weekend) tränar vi morgon och kväll kombinerat med antingen föreläsningar eller Q&A på olika teman inom hälsa. Vi ordnar allt från hotell, flyg och transfer i samarbete med stora researrangörer. Väl på plats står vi till förfogande för bokning av restaurangbesök och andra events efter kundens önskemål.

Events
Skall årets bästa säljteam koras, en ny produkt lanseras, eller kanske ett event för alla era kunder? Vi hjälper till!

De events vi anordnar är skräddarsydda för er och temat hälsa genomsyrar alla våra event. Allt från padeltennis till spännande föreläsningar med dietister och tränare. Produktlanseringar, relationsskapande möten och medarbetardagar är tre av många tillfällen då det passar med event.

  • Upplevelser
  • Populärt
  • Uppskattat
Exempel på ett event

Tillsammans med våra kompetenta tränare, dietister och föreläsare kan vi arrangera en förmiddag med träning, föreläsning eller Q & A. Eftermiddagen avslutas med en Padel tennisturnering. Vi har lunch och tilltugg uppdukat i hallen. Vi har en genomgång med en Padel tenniscoach och sedan spelar vi matcher. Mycket populärt just nu och väldigt uppskattat. Vi lägger stor vikt på att lyssna på de som inte vill vara med och hittar då alternativa aktiviteter.