Jack Ågren träffade Tollis genom det delade intresset av tennis och det första intrycket säger mycket om vem Tollis är som person. Med stor nyfikenhet, ett prestigelöst förhållningssätt och varmt hjärta har han gång på gång bevisat att oavsett inom vilken bransch han verkar, är han en klass för sig.

Som erfaren tennisspelare var Jack aktiv i Solna tennisklubb med ett serielag som tyvärr saknade en spelare. Genom kontakter blev Jack tipsad om en kille som var intresserad av att vara med i laget och som ansvarig var det Jack som skulle ta det vidare. Men Tollis var snabbare. Under en tisdagsträning stod en kille på läktaren och följde varenda boll som slogs över nätet.

– Han rörde sig inte ur fläcken under de två timmarna som vi tränade. Han verkade intresserad och rörde inte blicken från banan, berättar Jack.

Efter träningen presenterade sig killen på läktaren som Tollis och hans glöd gick inte att missa. Han ställde flera frågor och sa att han var beredd att träna dag och natt för att komma upp i samma nivå som Jack och resten av laget. Det tog inte lång tid innan han gjorde laget sällskap på tennisbanan och trots att han rent speltekniskt inte var lagets starkaste spelare kom att han bli en viktig tillgång för serielaget.

– Han hade ett go, ett driv och en ambition som smittade av sig på hela laget. Hans positiva energi och attityd var så uppenbar att man inte kunde annat än att hänga på. Lagmässigt blev han en stor tillgång och det här minnet beskriver inte bara Tollis på banan utan även som människa, fortsätter Jack.

Tollis har arbetat inom olika branscher och gemensamt för hans arbetssätt är hans passion för människor och kunder. Han har snabbt klättrat inom de bolag han tidigare varit på, vilket tyder på hans starka ledaregenskaper som präglas av en positiv attityd. På så sätt får han med sig sin omgivning.

– När vi spelade i samma lag fick han mig att vilja prestera och fokusera men framför allt fick han mig att trivas och må bra. Jag tror att det är så han får sina kunder, medarbetare och partners att känna också, berättar Jack.

En av Tollis största styrkor är hans mentala styrka som han många gånger visat prov på. Man blir ingen vinnare förens man lärt sig hantera motgångar vilket är ett genomgående tema i hans bolag Active Vacation. En av träningsresorna Tollis anordnar främjar mental styrka genom att fokusera på motivation, inspiration och träningsglädje.

– Han är i precis rätt bransch, där både träning och hälsa är centralt. Jag har fått uppleva Tollis i hans roll som PT och det är tydligt att han inte lämnar något åt slumpen. Oavsett vilken nivå hans kunder är på får de samma kärlek, energi och genuina intresse av honom, fortsätter Jack.

Tollis har en positiv grundsyn som uttrycks genom en problemlösningsförmåga. Han har även en förmåga att omge sig av människor som har annan kompetens vilket han på ett ödmjukt och prestigelöst sätt anammar. Att dela med sig av kunskap och ha en öppen inställning i företagsvärlden är något som gynnat Tollis och det är många kunder som rekommenderat hans verksamhet vidare tack vare högklassiga leverans.

– Han är driven, tydlig och vet vad han vill. Träningsglädjen är i fokus och det är få människor som sprider så mycket positivt syre. Jag är övertygad om att hans övriga vänner, kunder och samarbetspartners känner likadant, avslutar Jack.